internet – Velešínská střední odborná škola zve na dny otevřených dveří

Velešínská střední odborná škola zve na dny otevřených dveří

Studenti strojírenských oborů Střední odborné školy strojní a elektrotechnické ve Velešíně mají od letošního roku pořádnou motivaci k nejlepším výsledkům. Škola rozjela spolupráci s Vysokou školou technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích.

Díky spolupráci zajistila svým studentům kontinuitu odborného vzdělávání. Pozadu ale nezůstali ani studenti počítačových oborů. Velešínská střední odborná škola se totiž letos stala fakultní školou Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity. Jaké výhody zmíněná spolupráce přináší, se můžete dozvědět v sobotu 23. listopadu. Tento den se totiž na velešínské škole uskuteční den otevřených dveří, a to od 9 do 16 hodin. Jihoceskenovinky.cz informoval Václav Votruba za In Motion Agency.

„Všichni jsou srdečně zváni,“ říká ředitel školy Milan Timko a dodává: „Pokud se někomu tento termín nehodí, může nás navštívit v prosinci či lednu. Dohromady totiž uspořádáme tři dny otevřených dveří. Každý měsíc jeden.“

Dny otevřených dveří se na Střední odborné škole strojní a elektrotechnické Velešín uskuteční v následujících termínech:
23. listopadu – od 9 do 16 hodin
3. prosince – od 8 do 17 hodin
9. ledna – od 8 do 17 hodin

Zdroj: https://www.jihoceskenovinky.cz/zpravy/regiony/velesinska-stredni-odborna-skola-zve-na-dny-otevrenych-dveri/

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down