tisk – SOŠ Velešín má nové vybavení domova mládeže

Střední odborná škola ve Velešíně investovala o prázdninách do nového vybavení domova mládeže

Kompletně nový nábytek nainstalovala o letních prázdninách do domova mládeže pro první ročníky Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín. Kromě toho pokryla celý domov mládeže signálem Wi-Fi.

„Domov mládeže jsme také vymalovali. Stejně tak kuchyni, jídelnu a dílny. V tělocvičně a na hřišti jsme vyměnili nové sítě a uklízečkám jsme o něco ulehčili práci koupí nového stroje na úklid,“ vyjmenoval ředitel školy Milan Timko a dodal: „Koupě a instalace nového nábytku byla prioritou letošního léta. Nábytek byl sice poměrně drahý, ale vycházím z názorů, že prostředí vychovává. Prváci nyní mají ubytování moc hezké, snad jim tak vydrží delší dobu.“

Původní nábytek již dosluhoval – byl starý až 20 let.

Zahájení školního roku

Nový školní rok 2015/2016 zahájí SOŠ Velešín 1. září v 7.30. „Stane se tak za přítomnosti předsedkyně krajského Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost, paní Krejsové, za přítomnosti zástupců firem Jihostroj a Engel, paní Walnerové a pana Šustáka, a zástupců VŠTE – paní prorektorky Opekarové a vedoucího strojní katedry, pana Kučerky,“ zmínil Milan Timko.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down