tisk – SOŠ Velešín zve na poslední den otevřených dveří

Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín zve na poslední den otevřených dveří

V pořadí třetí den otevřených dveří se uskuteční v úterý 12. ledna na Střední odborné škole strojní a elektrotechnické Velešín. Zájemci budou moci školu navštívit mezi 8. a 16. hodinou.


„Všechny srdečně zveme. Návštěvníkům představíme školu, jednotlivé obory a rádi zodpovíme jakékoliv dotazy. Kromě případných budoucích studentů jsou samozřejmě vítáni i jejich rodiče, “ řekl ředitel SOŠ Velešín Milan Timko a dodal: „Zájemci, kteří den otevřených dveří z jakéhokoliv důvodu nestihnou, si mohou domluvit individuální prohlídku.“

Velešínská střední odborná škola nabízí jak maturitní, tak učební obory. Kompletní přehled s detailními informacemi naleznete na webových stránkách ZDE. „V posledních letech pociťujeme rostoucí zájem hlavně o strojírenské obory, jako je například programátor CNC strojů. Zájem o počítačové obory zůstává konstantní. Uvidíme, jak tomu bude v tomto roce,“ dodal Milan Timko.

Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, která je fakultní školou Přírodovědecké fakulty Jihočeské Univerzity, prošla v nedávné době výraznou modernizací. Peníze byly investovány jak do vybavení školy, tak i domova mládeže. Nejvýznamnější investicí a vůbec největším projektem, do kterého se škola v posledních letech pustila, bylo kompletní zateplení, které bylo dokončeno předminulý rok.

Momentálně se škola mimo jiné pyšní oceněním Škola doporučená zaměstnavateli.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down