tisk – Velešínská odborná škola získala prestižní ocenění

Velešínská odborná škola získala prestižní ocenění

Velešínská odborná škola získala prestižní ocenění Doporučeno zaměstnavateli 2014

Upozornit na střední školy a fakulty vysokých škol, které své studenty nejlépe připravují na zaměstnání. Takový je cíl prestižního ocenění Doporučeno zaměstnavateli, které udělují zástupci předních zaměstnavatelů z České republiky. Jednou z letošních oceněných škol je také Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, která získala v Jihočeském kraji třetí místo.



„Diplom jsme si převzali v pondělí 13. října na půdě Jihočeské univerzity. Samotnému předání předcházela přednáška ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka,“ uvedl Milan Timko, ředitel velešínské školy.

Ředitel i zaměstnanci školy mají z ocenění radost. Získali důležitou zpětnou vazbu, ze které vyplývá, že dělají svou práci dobře. Titul Doporučeno zaměstnavateli zároveň zvyšuje prestiž školy.



„Jsme škola, která se o budoucnost svých žáků skutečně stará. Diplomu, který jsme získali na základě hlasování firem v regionu, a který je určitou odměnou za naši snahu, si velmi vážíme,“ dodal Milan Timko.

Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín spolupracuje s mnoha důležitými regionálními firmami, ve kterých studenti získavají praxi. Mnozí poté v těchto firmách nacházejí i pracovní uplatnění.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down