Cisco NetAcad games

Postoupil do národního kola!

V programu Cisco Networking Academy, do kterého je naše škola zapojena, je každoročně organizována soutěž Networking Academy Games. Školní kolo v kategorii NetRiders ITESS proběhlo na SOŠ Velešín 8. března a mezi TOP20 ze všech síťových akademií v ČR se probojoval student čtvrtého ročníku oboru EPS – Václav Biňovský. Národní kolo proběhne 23. března na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze.

Cílem organizace soutěže Networking Academy Games je umožnit studentům škol prezentovat znalosti a dovednosti z oblasti počítačových sítí, které získávají díky studiu v programu Cisco Networking Academy. Soutěž zároveň umožňuje ocenit nejlepší jednotlivce či skupiny studentů, podnítit jejich zájem o další studium síťových technologií a vyhledávat nové talenty.

Pro partnery a sponzory je soutěže dobrou příležitostí hledat nové talenty v oblasti síťových technologií, které mohou následně včas oslovit s nabídkou na spolupráci. V této oblasti je soutěž úzce propojena s dalšími aktivitami Cisco Networking Academy programu v ČR zaměřenými na budování a vzdělávání komunity studentů – budoucích síťových profesionálů.

Pro studenty tak v rámci soutěže vzniká jedinečná příležitost ukázat své schopnosti a porovnat je s ostatními, zviditelnit školu nebo se prezentovat individuálně, a to v konkurenci dalších studentů nejen na národní, ale i na mezinárodní úrovni, kam soutěž NAG svým organizačním rámcem zapadá.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down