internet – Velešínská škola připravila dny otevřených dveří

Velešínská škola připravila dny otevřených dveří

VELEŠÍN – Podívat se, co je čeká. Takovou možnost mají zájemci o studium na střední odborné škole strojní a elektrotechnické ve Velešíně. Ta pro zájemce o studium připravila tři dny, kdy si budou moci prohlédnout zázemí.

Studenti strojírenských oborů Střední odborné školy strojní a elektrotechnické ve Velešíně mají od letošního roku pořádnou motivaci k nejlepším výsledkům. Škola rozjela spolupráci s Vysokou školou technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích, čímž svým studentům zajistila kontinuitu odborného vzdělávání.

Pozadu ale nezůstali ani studenti počítačových oborů. Škola se totiž letos stala fakultní školou Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity. Jaké výhody zmíněná spolupráce přináší, se můžete dozvědět už v sobotu 23. listopadu. Tento den se totiž na velešínské škole uskuteční den otevřených dveří, a to od 9 do 16 hodin.

‘Všichni jsou srdečně zváni,’ říká v tiskové zprávě ředitel školy Milan Timko. ‘Pokud se někomu tento termín nehodí, může nás navštívit v prosinci či lednu. Dohromady totiž uspořádáme tři dny otevřených dveří. Každý měsíc jeden,’ dodává ředitel.

První sice bude už v listopadu, ty další pak 3. prosince od 8 do 17 hodin a pak 9. ledna ve stejných časech.

Zdroj: https://cesky-krumlov.5plus2.cz/48236/velesinska-skola-pripravila-dny-otevrenych-dveri

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down