tisk – Velešínská střední odborná škola má před sebou poslední den otevřených dveří

Velešínská střední odborná škola má před sebou poslední den otevřených dveří

Poslední den otevřených dveří se na Střední odborné škole strojní a elektrotechnické Velešín uskuteční ve čtvrtek 8. ledna. Zájemci o studium, kteří se nemohli dostavit v předešlých termínech, tak mají poslední šanci k bližšímu seznámení s jednotlivými obory, interiéry školy, kantory a technologií. Škola bude veřejnosti přístupná od 8 do 17 hodin.

První den otevřených dveří na velešínské škole proběhl 22. listopadu a měl velký úspěch. „Řekl bych, že jsme se z hlediska návštěvnosti dostali až na maximum,“ zmínil Milan Timko, ředitel školy.

Návštěvníci se zajímali o všechny nabízené obory. Ocenili jak spolupráci s vysokými školami a důležitými regionálními zaměstnavateli, tak i nový vzhled školních budov či moderní technologie, do kterých škola investovala 18 milionů korun.

Lidé, kteří velešínskou střední odbornou školu 8. ledna navštíví, si budou moci prohlédnout i zrekonstruované prostory, které škola slavnostně otevřela 6. ledna. V uplynulých měsících prošel celý školní areál náročným zateplením.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down