tisk – SOŠ Velešín je nejoblíbenější státní střední školou na jihu Čech

SOŠ Velešín je nejoblíbenější státní střední školou na jihu Čech

Dalším úspěchem se může pochlubit Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín. V anketě Střední Roku 2015, kterou organizuje Asociace studentů a absolventů, obsadila druhé místo v Jihočeském kraji! Umístila se za Střední školou informatiky a právních studií, o.p.s.

„Samozřejmě máme velkou radost! Snažíme se školu neustále zdokonalovat, takže nás taková podpora těší a zároveň pohání dál,“ řekl Milan Timko, ředitel SOŠ Velešín.

V anketě Střední Roku 2015 hlasují převážně studenti. Organizátoři soutěže věří, že právě pohled studentů je zásadní a o kvalitě školy vypovídá více, než například citace v odborných časopisech, ačkoliv i ty jsou samozřejmě důležité. Výsledky ankety také mohou pomoci absolventům základních škol při rozhodování, na jaké střední škole pokračovat ve studiu.



Titul Střední Roku 2015 není jediným významným oceněním, které velešínská střední odborná škola v uplynulých měsících získala. Vloni v říjnu se umístila na třetím místě v Jihočeském kraji v soutěži Doporučeno zaměstnavateli 2014, jejíž cílem je upozornění na střední školy a fakulty vysokých škol, které své studenty nejlépe připravují na zaměstnání.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down