SOŠ SE Velešín zve na poslední den otevřených dveří

Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín se připravuje na poslední den otevřených dveří před zahájením přijímacího řízení ke studiu ve školním roce 2017/2018. Uskuteční se v pátek 13. ledna od 8 do 16 hodin.

„V listopadu a prosinci jsme již dva dny otevřených dveří uspořádali. Zájem veřejnosti byl velký, návštěvníci měli celou řadu dotazů, chtěli si prohlédnout účebny, dílny a všechna možná zákoutí školy. Zároveň se seznamovali s našimi kantory. Jsem rád, že zájemci o studium neponechávají nic náhodě,“ říká ředitel školy Milan Timko.

Tři dny otevřených dveří jsou každoroční tradicí. „Někomu vyhovuje víc víkend, jinému třeba pátek. Zájemci tak mají dostatečnou nabídku. A pokud se i tak někomu netrefíme do vhodných termínů, je možné si domluvit individuální prohlídku,“ dodává Milan Timko.

Velešínská střední odborná škola nabízí maturitní a učební obory. V nabídce je například mechanik seřizovač – programátor CNC obráběcích strojů, mechanik seřizovač – mechatronik, elektrotechnika – počítačové systémy či obráběč kovů. Úzce škola spolupracuje s významnými firmami regionu a vysokými školami. Je fakultní školou Přírodovědecké fakulty Jihočeské Univerzity a partnerský vztah má také s Vysokou školou technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down