Vítězství v celorepublikové IT soutěži NAG-IoE pro tým SOŠ Velešín

1. místo a cenu 20 tisíc Kč získává v prestižní celorepublikové IT soutěži NAG-IoE tým SOŠ Velešín

 

3-členné týmy ze středních i vysokých škol zaměřených na informační technologie spolu soutěží ve společných kategoriích. V průběhu několika měsíců plní týmy jednotlivé praktické úkoly (dílčí projekty) vyžadující znalosti z IT oborů jako jsou počítačové sítě, operační systémy, elektronika a programování hardware z oblasti zařízení IoT.

Vítězný tým České Republiky “Technofobici” 1. místo v soutěži NAG-IoE, kategorie pokročilí ČR získávají:
Jakub Švarc (EPS2), Martin Bárta (MSM4), Jiří Bendík (IE4)

 

Vysoce odborné zaměření soutěže z oblasti informačních technologií garantuje i pořadatelská strana, která odmění 1.místo částkou 20.000 Kč. Soutěž je pořádána spolkem i-com-unity a společností Cisco Systems, Inc., která je jednou z největších počítačových firem současnosti a dominujícím hráčem v oblasti síťových a komunikačních technologií. Společnost Cisco již několik let pravidelně pořádá v řadě zemí světa síťové hry – tzv. Cisco Network Academy Games (NAG), zaměřené na problematiku počítačových sítí. Tyto hry jsou určeny pro studenty Cisco Akademií – středních a vysokých škol z celého světa a právě v oblasti Cisco NAG-IoE vyhrává v tomto roce mezi týmy středních i vysokých škol v České Republice tým SOŠ Velešín 1. místo a to v kategorii pokročilí, čímž dokládá svou špičkovou odbornou úroveň.

Slavnostní předávání cen a diplomů bude probíhat, za účasti soutěžní poroty, v pátek 2. června od 14:00 v obřadní síni bývalého kostela sv. Filipa a Jakuba v rámci předávání maturitních vysvědčení.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down