Ohlédnutí za Dnem otevřených dveří

Nabízíme obory, které mají budoucnost…

Že je naše škola pro žáky základních škol atraktivní, opět potvrdil další Den otevřených dveří, který se uskutečnil v sobotu 14. ledna. Ačkoliv se v tomto školním roce konal již jako třetí v řadě (škola celkově organizuje čtyři Dny otevřených dveří), byla návštěvnost velmi slušná, přičemž zájem byl o všechny obory.

„První Den otevřených dveří, který jsme uspořádali v sobotu 12. listopadu, byl nesmírně úspěšný. Určitě jeden z nejsilnějších, co jsme zažili. O to víc nás těší, že i druhý sobotní termín měl výbornou odezvu,“ uvádí ředitel SOŠ SE Velešín Milan Timko.

Lidé přijížděli z různých dálek. Někteří uchazeči už měli předem jasno, jaký obor je zajímá, další se hodlali rozhodnout až na základě návštěvy. Našli se dokonce i příchozí, co již jeden z předešlých Dnů otevřených dveří zažili. Na místo se vrátili, aby získali další informace či se dozvěděli větší detaily. „Dny otevřených dveří jednoznačně plní svou funkci. Uchazeči se detailně seznámí jak s obory, tak s učiteli, technologiemi, prostory a tak dále. Rozhodně je všem doporučuji,“ dodává ředitel.

SOŠ SE Velešín je moderní škola, která pružně reaguje na nejnovější trendy, o čemž se mohli přesvědčit i účastníci sobotního Dne otevřených dveří. Pozornost vzbuzovala například nová učebna virtuální reality, a to i mezi mnohými rodiči, kteří si technologii také s chutí vyzkoušeli. Úsměvy pak kouzlila další novinka tohoto školního roku – fotoateliér, ve kterém si zájemci mohli pořídit krásnou památku na návštěvu školy v podobě akční fotografie.

Že jste sobotní Den otevřených dveří nestihli? Nevadí! Jak bylo zmíněno, celkem se uskuteční čtyři, což znamená, že je před námi ještě jeden. Proběhne v úterý 7. února od 8 do 16 hodin. Všichni jsou zváni!

Galerie k článku

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down