Chystáme novinku – profesionální taneční kurzy pro žáky

Žáci se naučí tančit pod dohledem profesionálů a užijí si nemalou zábavu. Zájemci z řad žáků Střední odborné školy strojní a elektrotechnické ve Velešíně budou moci již v zimě využít taneční kurzy, které bude organizovat přímo škola.

„Nápad vzešel z našeho domova mládeže a hned se nám zalíbil. Prioritou jsou nejstarší žáci, ale přihlásit se bude moci kdokoliv.“

ředitel školy Milan Timko

Detaily a termíny tanečních jsou v této chvíli v jednání, škola o nich bude informovat v dostatečném předstihu. Místem konání by mohla být prostorná jídelna, ale ani to zatím není definitivní. „Každopádně se nám jeví ideálně, je to obrovská místnost se skvělou podlahou. Také záleží na tom, jak bude velký zájem, kolik žáků se přihlásí. Předpokládáme, že letošní ročník bude zkušební. Byli bychom ale rádi, kdyby se z tanečních v naší škole stala tradice, pro žáky to bude určitě přínos,“ říká ředitel a dodává, že tanečními mistry budou profesionálové s dlouholetými zkušenostmi.

Jak bylo zmíněno, myšlenka tanečních kurzů na velešínské škole se prvně objevila na domově mládeže. Ten je součástí areálu školy a ubytovaným žákům nabízí řadu volnočasových aktivit. Řeč je například o posilovně či počítačové klubovně.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down