Rekonstrukce sauny

O letních prázdninách se naše škola pustila do rekonstrukce sauny, která se nachází přímo v budově školy pod tělocvičnou. Sloužit by měla jako benefit pro zaměstnance, ale předpokládá se, že by později mohla být zpřístupněna také žákům a široké veřejnosti.

„Chceme zaměstnancům nabídnout ve škole možnost relaxace, vytvořit jim příjemné prostředí. To je priorita celého projektu. Další využití bude předmětem řešení,“ uvádí ředitel školy Milan Timko a dodává, že by sauna měla být zprovozněna během tohoto školního roku. V této chvíli je ve fázi stavebních prací.

Škola se celkově snaží oživovat nevyužívané prostory. Jen kousek od sauny se například nachází profesionální fotoateliér, který byl vybudován v uplynulém školním roce. Je vybaven moderními technologiemi a dosud sloužil pro potřeby kroužku. Od tohoto školního roku už je přímo součástí výuky v rámci oboru Informační technologie.

„Vytváříme atraktivní prostředí jak pro žáky, tak i zaměstnance. Proto školu neustále modernizujeme a posouváme dál. Skvělou zpětnou vazbou nám pak je stále rostoucí zájem o studium,“ dodává ředitel.

Školu si budete moci osobně prohlédnout na některém ze Dnů otevřených dveří. Budou celkem čtyři, přičemž první je naplánován na sobotu 11. listopadu.

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down