Ohlédnutí za zahájením nového školního roku

Na škole jsme v pondělí 4. září přivítali rekordní počet žáků prvních ročníků. Žáky prvních ročníků přivítalo vedení školy společně s učiteli, zástupci firem, starostou města Velešín a rektorem VŠTE.

Prostory školní jídelny, ve které se akce uskutečnila, byly plné do posledního místa. Aby ne, letos škola přijala rekordních 180 žáků, přičemž slavnostního zahájení se zúčastnili i jejich rodinní příslušníci.

„Je to krásná tradice, na které si zakládáme. Je samozřejmě radost, když člověk vidí plnou místnost mladých lidí, kteří se rozhodli studovat na naší škole. Rozhodně mohu slíbit, že jsou v dobrých rukách, uděláme maximum pro to, aby byli perfektně připravení na profesní život. Vybrali si skvělou školu.

Zároveň věřím, že se jim u nás bude líbit a že roky na škole budou radostí, na kterou jednou budou moc rádi vzpomínat.“

ředitel školy Milan Timko

Jak bylo zmíněno, akce se zúčastnili i zástupci firem, kteří vyzdvihli kvality naší školy. Právě na intenzivní spolupráci s firmami si škola dlouhodobě zakládá. „Mluvíme o významných zaměstnavatelích, díky kterým mají naši žáci zajištěnou perspektivní budoucnost, což je bezesporu důležité,“ dodává ředitel.

Naše škola má dlouholetou tradici ve výuce strojírenských a elektrotechnických oborů. Nabízíme maturitní obory Elektrotechnika – počítačové systémy, Informační technologie, Mechanik seřizovač – programátor CNC obráběcích strojů, Mechanik seřizovač – Mechatronik. Dále učební obory Obráběč kovů – obsluha CNC strojů, Elektromechanik pro stroje a zařízení, Strojní mechanik.

Zájemci o studium budou moci školu navštívit na Dnech otevřených dveří. Ty budou celkem čtyři, přičemž nejbližší se uskuteční 11. a 30. listopadu. Všichni jsou srdečně zváni.

Galerie k článku

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down