Další úspěšný den otevřených dveří za námi

První letošní den otevřených dveří v novém roce je minulostí. Uskutečnil se v sobotu 13. ledna a tradičně byl úspěšný, byť se v tomto školním roce jednalo již o třetí v pořadí. Zájemci o studium přijížděli ze všech možných koutů jižních Čech.

„Jsme velmi moderní škola s výborným renomé, které dávno přesáhlo hranice regionu. Velký zájem o dny otevřených dveří a následně o studium jsou toho důkazem. Moc nás to těší a zároveň je to pro nás závazek. Rozhodně hodláme i nadále patřit ke špičce.“

ředitel Milan Timko

Škola pro nadcházející školní rok chystá nový prestižní obor Technické lyceum. Na uplynulém dnu otevřených dveří bylo evidentní, že se tato novinka již dostává do povědomí. Pro některé návštěvníky byl právě tento obor, o němž si můžete vše důležité přečíst zde, prioritou.

Celkově byl ale zájem o všechny obory. Kromě zmíněného Technického lycea nabízíme maturitní obory Elektrotechnika – Počítačové systémy, Informační technologie, Mechanik seřizovač – Programátor CNC strojů a 3D modelování, Mechanik seřizovač – Mechatronika a robotika. Dále učební obory Obráběč kovů – obsluha CNC obráběcích strojů, Elektromechanik pro zařízení a přístroje – Zabezpečovací systémy a alarmy, Strojní mechanik – Montáž a demontáž strojních zařízení.

Na den otevřených dveří se vyrazili podívat a pozdravit své bývalé učitele i někteří absolventi, kteří potvrzovali, že je škola skvěle připravila pro profesní uplatnění. Návštěvníci pak obecně mimo jiné kvitovali velmi moderní a špičkové vybavení.

Pokud jste ani jeden ze tří proběhlých dnů otevřených dveří nestihli, nevadí, ještě máte jednu možnost. Poslední den otevřených dveří v tomto školním roce se uskuteční v úterý 6. února od 8 do 16 hodin.

Galerie k článku

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down