Představení nové elektrodílny

Pokračujeme v pravidelné modernizaci

Novou elektrodílnu jsme slavnostně otevřeli v úterý 21. května za účasti vedení školy a zástupců společnosti ENGEL, která měla na vybudování moderní učebny nemalý podíl. Dílna již naplno slouží žákům elektrotechnických oborů.

Každý rok musíme investovat do modernizace, protože není možné stát na místě. Je třeba se přizpůsobovat vývoji, držet krok, aby naši absolventi byli skvěle připraveni na veškeré výzvy. I díky špičkovému vybavení jsme bezesporu atraktivní škola.

ředitel Ing. Bc. Milan Timko

Univerzální dílna nabízí rozmanité možnosti. „Například se zde žáci věnují zabezpečovacím systémům nebo fotovoltaice, což jsou oblasti, které mají budoucnost. Odborníci budou potřeba a jsem rád, že u nás se jimi žáci stanou,“ dodává ředitel.

Škola do nové dílny investovala zhruba 2,5 mil. korun. „Významnou pomocí pak byl nákup speciálních stolů v hodnotě 600 tisíc korun, o který se postarala firma ENGEL. Tímto jí moc děkujeme, moc si takové podpory vážíme,“ říká Milan Timko a dodává: „Celkově se jedná o značnou investici, která má však smysl. Jsme pyšní, že žákům můžeme nabízet špičkové technologie.“

Galerie k článku

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:30 – 15:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down